Archives

All posts for the month april, 2009

Jaha… då blev det en uppesittarnatt till :/

Jag har nu fixat alla buggar och felaktigheter på sidan. Av någon anledning så använder jag Internet Explorer, och den är lite för snäll ibland och släpper igenom felaktig kod, vilket andra webbläsare inte gör. Jag testade min sida i Firefox och upptäckte att hela menyn var borta! Jag laddade sedan ner Opera och Google Chrome och ALLA visade samma fel… baaah! Kul, jag har haft 250 unika besökare sen jag lanserade sidan på nytt för 10 dagar sen, undrar hur många av dem som INTE kör Internet Explorer… dom måste ju tänkt att jag är riktigt korkad hehe :P

Nu har jag iallafall fixat till menyn och lite annat. Jag har också ändrat ”Content-type” i ALLA html-filer; 183st! Usch, det innebär att om min sida blir länkad från Facebook så kommer allt se bra ut ändå, innan blev alla å,ä,ö osv konstiga när sidan visades därigenom. Firefox har fortfarande problem att visa windows media filer, men det beror på att de inte har en uppdaterad ActiveX plugin för deras senast släppta version av Firefox, så det kan jag inte göra något åt. Annars fungerar allt perfekt ;)

Om ni ser något konstigt på sidan så hojta gärna till ;)

NU, skall jag lägga mig… fy bubblan, Noah har börjat gnälla nu… OMG, nu blir det ingen sömn alls =(

Oj oj oj… nu blev det en sen kväll/natt igen. Anledningen är helt enkelt att jag plötsligt började lyssna lite på Don Ross igen. Världens bästa gitarrist. Jag har lyssnat på honom några dagar nu, så just ikväll fick jag för mig att kolla upp honom lite på Youtube, för vissa låtar är så avancerade att man tror att där är minst två gitarrer, jag tänkte jag kunde kolla upp det om där fanns någon video på youtube. 
Grejen är att han faktiskt spelar allt HELT SOLO! Han är fan helt övergrym!!! Han ÄR bäst! Jag är så impad (det märks va?). När jag väl hade börjat titta/lyssna på honom på youtube så kunde jag inte sluta, och nu sitter jag här halv fyra på natten utan att ha sovit än hehe…

Om ni inte har hört honom så MÅSTE ni… njut:

En annan favoritlåt är Klimbim, riktigt bra!  Andra riktigt bra gitarrister är: Andy McKee, Craig D’Andrea, Antoine Dafour och Sungha Jung. Andy McKee brukar spela och uppträda tillsammans med Don Ross. Sungha Jung är inte lika grym som de andra men han är på god väg; han är bara 12 år och helt övergrym!

Nu ska jag nog ta och lägga mig hehe =)